Дві перемоги та перше місце в групі

Дві перемоги та перше місце в групі

Такими є підсумки першого туру всеукраїнського футбольного турніру для кобелячанок.

9 грудня стартував Чемпіонат України Вищої ліги серед жіночих команд сезону 2022-2023 років.

Як розповів директор Кобеляцької дитячо-юнацької спортшколи Руслан Сабіров, участь у цьому сезоні візьмуть 12 команд, які розділені на три групи за територіальним принципом.

Спочатку дівочі колективи зіграють між собою в групах у два кола. Далі по дві кращих команди вийдуть до фінальної шістки.

Очільник ДЮСШ відзначив, що в сезоні 2020-2021 років змагання стартували, та не закінчились через карантинні обмеження у зв’язку COVID-19. Минулорічний сезон перервав широкомасштабний напад російських військ та введення воєнного стану.

Старша група вихованок Кобеляцької ДЮСШ втретє поспіль бере участь у цьому турнірі. Згідно розподілу, до групи «А» увійшли: МСК «Дніпро» (Черкаси), ЖФК «Синельникове» (Дніпропетровська область), «Лідер» (Кобеляки), «АвтоРІА» (Одеса), до групи «В»: «Луганочка» (Луганська область), «Поділля» (Вінницька область), КДЮСШ «Олімп»  (Славутич), «Будстар» (Київ), до групи «С»: «Ладомир» (Володимир-Волинський), ЖФК «Буг-Сокаль» (Львівська область), «Легіон» (Луцьк) і ДЮСШ-1 (Хмельницький).

Минулої п’ятниці у Черкасах, протягом трьох днів, проходив перший тур змагань. Кобеляцькі футзалістки в стартовому матчі перемогли одеську «АвтоРІА» з рахунком — 18:1. Наступний поєдинок «лідери» виграли в МСК «Дніпро» із Черкас із результатом  8:1.

Другий тур запланований на 23-25 грудня. Організатори мають провести його в Черкасах.

За підсумками стартового туру, кобеляцька команда здобула 6 залікових балів та очолює групу «А».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
15 грудня 2022, 13:20 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.