Нові досягнення новосанжарських пауерліфтерів

Нові досягнення новосанжарських пауерліфтерів

У неділю, 18 грудня, в обласному центрі відбулися змагання на Кубок Полтавської області зі станової тяги. Команда новосанжарських триборців взяла участь у цих змаганнях та посіла призові місця у кількох категоріях.

Марія Чернонос серед спортсменів вагою до 69 кілограмів виконала вправу з результатом 95 кілограмів. Марія не лише покращила особисті показники, котрі демонструвала на минулих змаганнях, а й здобула кубкове «золото», посівши перше місце.

Наступною до штанги підійшла Вікторія Сагань, яка виконала станову тягу вагою 150 кілограмів. Новосанжарська пауерліфтерка здобула впевнену перемогу над суперниками. Як результат, абсолютна першість і «золото» змагань.

До речі, Вікторія Сагань уп’яте здобуває кубкову нагороду.

Олександр Волошин, маючи вагу 49 кілограмів, на відмінно виконав вправу зі 120-кілограмовою штангою. На других для нього змаганнях він виборов другу золоту медаль.

Роман Стрюк виступав у категорії до 66 кілограмів. Йому вдалося підняти снаряд вагою 160 кілограмів. Спортсмен посів перше місце, здобувши своє перше «золото».

Михайло Сагань змагався у категорії до 74 кілограмів. Пауерліфтер підняв 200-кілограмову штангу. Михайло посів перше місце та отримав золоту медаль.

Також участь у турнірі взяв новосанжарець Сергій Бабенко, який представляв Харківську область. Пауерліфтер підняв вагу 307,5 кілограма. Його результат не вдалося повторити суперникам, тож Сергій посів перше місце, став найсильнішим в абсолютній першості серед чоловіків і отримав обласний кубок зі станової тяги.

Вихованці тренера Юрія Стрюка повернулися в Нові Санжари з двома кубками та шістьма золотими медалями.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.