Ігор Солодов більше не зустрінеться з сім’єю

Ігор Солодов більше не зустрінеться з сім’єю

Не стигли мешканці Кобеляцької громади оговтатися від гіркої звістки про втрату уродженця містечка Романа Блощинського, як ОТГ сколихнула чергова болюча новина: на Луганщині загинув 37-річний Ігор Солодов, життя якого було пов’язане з Озерами.

У п’ятницю 23 грудня на сільському цвинтарі зібралися всі, хто знав Захисника України, аби вшанувати його пам’ять та поховати Героя з усіма почестями.

За інформацією пресслужби Кобеляцької міської ради, Ігор Солодов народився 22 грудня 1984 року в Комсомольську. Навчався у Озерянській загальноосвітній школі. У Комсомольському професійно-технічному училищі №18 отримав професію автослюсаря з ремонту автомобілів. Працював на Полтавському гірничо-збагачувальному комбінаті.

Проходив військову службу у внутрішніх військах. Після служби повернувся на попереднє місцем роботи. Ігор Солодов був учасником бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції на Сході, розвідник.

У липні нашого земляка знову призвали до лав Збройних Сил України. 16 грудня він загинув біля села Червонопопівка Северодонецького району.

Ігор Солодов більше ніколи не зустрінеться з сином, батьками, сестрою і братом.

Олександр ДІДЕНКО

 

26 грудня 2022, 11:39 | Кобеляки | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.