Два «золота» і «срібло»

Два «золота» і «срібло»

Здобули днями кобеляцькі тенісисти на обласних змаганнях.

Минулими вихідними в Полтаві відбувся Відкритий чемпіонат територіальної організації   спорттовариства «Колос» із настільного тенісу. Змагання проходили в спортивному комплексі клубу «Енергія». У турнірі змагалися юні майстри малої ракетки 2007, 2009 та 2012 років народження і молодші. Турнір мав статус міжобласного, так як до нього долучилися спортсмени з Харківщини.

За інформацією голови обласного осередку «Колосу» Анатолія Горбаня, змагання пройшли на високому рівні. За матчами тенісистів слідкувала суддівська колегія на чолі з Миколою Закладним.

Кобеляцьку школу тенісу представляли Юлія Коваленко, Анна Біла та Ярослав Царичанський, яких до змагань готував Борис Андронов.

У результаті, місця розподілилися таким чином: Юля Коваленко посіла перше місце серед дівчат 2009 року народження. Анна Біла очолила список тенісисток  2007 року народження. А Ярослав Царичанський  здобув «срібло» серед хлопців 2009 року.

Шість нагород для Кобеляк

Та це не єдиний успіх кобеляцьких майстрів малої ракетки. 10 грудня в Полтаві пройшли відразу два обласні турніри.

У зв’язку із ситуацією в країні, обласне управління сім’ї, молоді та спорту і федерація настільного тенісу Полтавщини провели турніри серед юнаків та дівчат 2009-2010 років народження та 2011-го року народження і молодших, що повинні були відбутися в травні 2022 року.

У змаганнях взяли участь 56 юних тенісистів із Полтавщини. Честь Кобеляцької ОТГ захищали Ярослав Царичанський, Юлія Коваленко і Анна Смірнова. Команда завоювала 6 медалей. П’ять із них — «золоті» і одна «бронзова».

У одиночних розрядах Юлія Коваленко (2011 рік) стала першою, Анна Смірнова святкувала перемогу у віковій групі 2009-2010 років народження. У парному розряду Юля разом із Евеліною Крук із Лохвиці, а Аня з Веронікою Феруль із Семенівки теж стали чемпіонами області. І ще по одній нагороді Юлія Коваленко разом із Дмитром Максютою з Кременчука — «золото», а Анна Смірнова з Юрієм Завадським із Гребінки — «бронзу» отримали в змішаних розрядах. У підсумку, Юлія Коваленко стала абсолютною чемпіонкою області. Вона перемогла в усіх розрядах.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
29 грудня 2022, 12:39 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.