Перший турнір для юних «лідерів»

Перший турнір для юних «лідерів»

Із 9 по 12 січня у Полтаві проходив відкритий турнір «Новорічні турніри-2023» з футзалу. Кобеляцьку дитячо-юнацьку школу на цих змаганнях представляли вихованці Віктора Білорибця. Футболісти 2013 року народження. Для юних «лідерів» це були перші змагання.

Суперниками кобеляцьких футзалістів були спортсмени ДЮСШ «Молодь», «Голден Ігл»,  ФК «Полтава», ДЮСШ-5 (Харків), ДЮСШ «Горпинка» (Полтава).

Першу гру кобеляцькі «лідери» провели з командою «Молодь», поступившись суперникам із рахунком  0:4. Наступний матч кобелячан відбувся з командою «Горпинка», де наші юні спортсмени теж зазнали поразки — 1:3. У третьому матчі вихованці Віктора Білорибця змагалася з представниками харківської ДЮСШ і теж програли — 0:4. Четвертий поєдинок із командою «Голден Ігл» був на користь кобелячан — 2:0. У п’ятій грі «лідери» поступилися гравцям ФК «Полтава» — 0:2.

За результатом змагань, команда «Лідер-2013» стала 10-ою із 12 команд.

Кращим гравцем визнано Дмитра Корецького.

Кобелячани на «AFK WINTER CUP»

Днями в Кременчуці відбувся Всеукраїнський турнір з футзалу «AFK WINTER CUP», у якому взяла участь команда юнаків Кобеляцької ДЮСШ «Лідер-2012», яких тренує Віктор Білорибець.

На турнірі кобелячани зіграли проти місцевого «Кременя», черкаської «Чайки», вихованців Пирятинської ДЮСШ та Полтавської ДЮСШ «Горпинка».

Стартовий матч у змаганнях для «лідерів» проти «Чайки» виявився програшним — 2:3. У другому поєдинку наші футзалісти боролися з вихованцями Пирятинської ДЮСШ. У цьому матчі перевага була на боці суперників — 5:2. Третя гра проходила з командою господарів, де кобелячани поступились 1:5. У четвертому матчі  «лідери» поступилися команді «Горпинка» — 1:3. П’яту гру кобелячани програли команді «Чайка» — 1-2.

У підсумку, «Лідер-2012» посів 8 місце. Кращим гравцем став Всеволод Посохов.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
19 січня 2023, 12:32 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.