Найкращі безкоштовні онлайн-сервіси потокової передачі музики без обмежень

Найкращі безкоштовні онлайн-сервіси потокової передачі музики без обмежень

Знайти абсолютно необмежений сервіс для прослуховування музики може бути справжньою проблемою. Більшість сервісів потокової передачі музики пропонують безкоштовні та платні рівні, але накладають обмеження на функції, доступні безкоштовно. Безкоштовний пакет Spotify, наприклад, не пропонує аудіо найвищої якості та дозволяє слухати лише у випадковому порядку під час використання мобільного телефону, щоб це перевірити, варто купити айфон хс. Якщо ви бажаєте слухати безкоштовну музику без обмежень, це послуги потокової передачі музики без обмежень.

1. AccuRadio

AccuRadio — це онлайн-сервіс потокової передачі музики, що повністю керується людьми, а не ботами та алгоритмами. Сайт існує в мережі з 2000 року і до теперішнього часу виріс до більш ніж 1000 курированих радіоканалів у більш ніж 50 різних музичних жанрах. Радіостанції з такими назвами, як Classic Rocktopia та 90s Lite Hits, можуть похвалитися великою кількістю треків від найкращих співаків та гуртів сучасності. Усі плейлисти пропонують необмежену кількість перепусток.

Теоретично AccuRadio обмежує кількість пісень, які можна прослухати протягом 24 годин. У ньому не вказується число, але говориться: «[ліміт] встановлений настільки високий, що слухачеві має бути надзвичайно важко досягти цієї межі, навіть якщо слухає довгий час і пропускає багато пісень. "

2. Cliggo

Cliggo - чудова безкоштовна альтернатива Spotify.У нього немає деяких преміальних функцій, які ви отримуєте зі Spotify (наприклад, прослуховування в автономному режимі), але він дає вам можливість створювати та зберігати плейлисти та слухати жанрові радіостанції. відтворення не буде перериватися. Cliggo бере більшу частину своєї музики з YouTube, а потім представляє її таким чином, щоб було простіше створювати плейлисти та пропускати пісні. Він пропонує програми для Android, iOS та Fire TV, а також веб-додаток для вибраного вами браузера, все що залишається купити айфон 11 Вінниця і насолоджуватись чудовими піснями.

3. Jango

Jango — ще один безлімітний сервіс потокової передачі музики, який пропонує мобільні програми та радіостанції жанрів та виконавців. Сервіс не повністю вільний від реклами, але розробник стверджує, що вам доведеться слухати лише одну рекламу на день, тому він заслуговує на місця в цьому списку.

Ви можете створювати нові станції, виконавши пошук улюблених виконавців або переглядаючи пропоновані станції за жанром чи десятиліттям. Також є функція чорного переліку і ви можете заборонити певні пісні, щоб вони не з'являлися на ваших радіостанціях.

4. Pandora

Як і Spotify, у Pandora є як безкоштовний, так і платний рівень.Безкоштовний сервіс підтримується рекламою, але пропонує персоналізовані музичні радіостанції, можливість пошуку та відтворення будь-якої пісні на платформі (за умови, що ви слухаєте одну рекламу) та необмежену кількість перепусток треків. Ви не можете слухати в автономному режимі або створювати/ділитися плейлистами на безкоштовно.

Пандора доступна лише у США. Має мобільні програми для Android та iOS.

5. Hype Machine

Hype Machine – це служба пошуку музики, яка збирає контент із музичних блогів. Майже всі перелічені треки доступні або на SoundCloud, або на Bandcamp, тому ви можете слухати їх безкоштовно. Ви можете використовувати Hype Machine, щоб знайти нових та перспективних виконавців, а також ремікси відомих виконавців. Ви можете слухати музику залежно від жанру чи виконавця, додавати пісні до вибраного та створювати персоналізований музичний потік. Сервіс має супутні безкоштовні програми для Android та iOS.

 

22 січня 2023, 18:33 | Полтавщина | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.