Полтавчан закликають пробігтися, підірвати бункер путіна та зібрати гроші на допомогу воїну ЗСУ

Полтавчан закликають пробігтися, підірвати бункер путіна та зібрати гроші на допомогу воїну ЗСУ

Відомий український бігун Дмитро Кербут, батько двох дітей, пейсер забігів New Run, а з минулого року – військовослужбовець ЗСУ, захищаючи Україну від рашистів, отримав серйозні поранення голови під Соледаром.

На операцію та відновлення Дмитра вже збираються кошти від учасників цікавого онлайн-забігу. Протягом місяця – з 1 березня до 1 квітня – проходитиме біговий онлайн-челендж під назвою «Підірви бункер путіна». Суть челенджа полягає в тому, щоб протягом місяця фіксувати всі свої пробіжки (мінімальна відстань кожної – 1 кілометр), відправляти їх організаторам у Телеграм-канал, де і формуватиметься загальний рейтинг із зазначенням кількості пробіжок та дистанцій, подоланих учасниками.

Наприкінці челенджа кожен учасник отримає тематичну пам’ятну медаль та спортивні подарунки, а рекордсмени за кількістю подоланих кілометрів – пару кросівок.

Участь у челенджі може взяти будь-хто у будь-якій точці світу, але лише після реєстрації та внесення обов’язкового членського внеску (збираємо кошти на операцію та відновлення Дмитра Кербута). Ціль – пробігти 2541 км до бункеру путіна – поблизу гірськолижного центру Абзаково), підірвати його та повернутися назад. Всього – 5082 км щастя.

Організатори - команда SEASIDE RUNNERS ODS із Одеси, які з початку війни займаються благодійними забігами.

Контакти організаторів: (073)219-96-16, (093)635-77-33.

Для участі потрібно заповнити форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2Mti7BzyIsaQrIxPGs9VgSM3lJndAz2HAldC6EMe6OgZyPg/viewform

Приєднуйтесь, допоможіть нашому воїну!

22 лютого 2023, 12:44 | Полтавщина | Благодійність

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.