Кубок із волейболу «Сильна громада»

Кубок із волейболу «Сильна громада»

...Виборола вітровобалківська «Молодь.

У неділю, 19 березня, в приміщенні спортивного залу Білицького ліцею №1 відбулися змагання з волейболу серед чоловіків. У них взяли участь чотири команди Білицької територіальної громади.

Змагання проходили за коловою системою. Понад чотири години на волейбольному майданчику точилась запекла боротьба за перемогу, але  перемога дісталася найкращим.

Отож, перше місце посіла команда «Молодь» із Вітрової Балки, друге — селищний колектив «Білики», третіми стали волейболісти «Бутенки» із однойменного населеного пункту, четверту сходинку посіли білицькі «Ліцеїсти».

Команди, які зайняли з першого по третє місця, були нагороджені кубками, грамотами та медалями від організаторів турніру.

Щира вдячність головному судді Миколі Мигулі за професійне суддівство, Сергію Жуку за організаційну роботу та директору Білицького ліцей № 1 Вікторії Савченко за надану можливість провести змагання в приміщенні спортивного залу.


Автор: Сергій АНАНЕНКО, завідувач сектору культури, молоді та спорту гуманітарного відділу виконкому Білицької селищної ради
23 березня 2023, 14:52 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.