Буданов: кремль вже має план, як пояснити російському суспільству втрату Криму

Буданов: кремль вже має план, як пояснити російському суспільству втрату Криму

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов у великому інтерв'ю для РБК-Україна розповів зокрема, як пропаганда рф пояснить поразку у війні та про бої на Донбасі.

За словами Кирила Буданова, російські пропагандисти “оболванюють” своє населення так, як «ніхто у світі не може», тож і пояснення, чому росія втратила Крим, коли доведеться його давати, не становитиме проблеми. Подібне, нагадав очільник української воєнної розвідки, ми вже спостерігали під час деокупації Херсона, яка була подана в російських пропагандистських ЗМІ як “вимушений крок”.

“Повірте, там пропагандистська машина працює як взірець, це реально взірець. Вони так “оболванюють” своє населення, як ніхто у світі не може. Їхня пропагандистська машина під час втрати Херсона максимально ефективно себе показала. Вони показали втрату Херсона – а це був найбільший здобуток так званої “спеціальної воєнної операції” – просто як буденну справу. Причому вивернули це так, що це, в принципі, ще й гарна річ була для них”, – сказав керівник ГУР.

На думку генерал-майора Кирила Буданова, кремль уже має план, як подати населенню новину про втрату Криму.

– Вони вже все напрацювали. Моделі по тому, як висвічувати новини під час подій у Криму, – всі вони вже є, вони нам чудово відомі. Повірте, вони спрацюють на їхнє суспільство, – зазначив керівник воєнної розвідки України.

25 квітня 2023, 11:02 | Полтавщина | Політика

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.