Георгій Горгола вийшов у шаховий фінал

Георгій Горгола вийшов у шаховий фінал

Спортсмен із Біликів позмагається за головний приз у вересні.

22 квітня в Полтавському педагогічному університеті відбувся півфінал відкритого чемпіонату області з шахів (рапід) серед чоловіків.

У змаганні взяли участь 14 інтелектуалів, які представляли Полтаву, Кобеляки, Решетилівку та Білики. Серед учасників — майстер ФІДЕ, 7 кандидатів у майстри спорту, решта — шахісти різних розрядів. Турнір проходив за швейцарської системою з 9 турів, із контролем 15 хвилин+10 секунд за кожен хід. Боротьба точилася за право зіграти у фіналі чемпіонаті області, який відбудеться у вересні цього року.

Успішно пройшов турнірну дистанцію Віталій Бажан (Решетилівка), який набрав 7,5 очка, здобувши 6 перемог та зігравши 3 партії  внічию. Другим став майстер ФІДЕ Григорій Щербов, який теж набрав 7,5 очка, але зазнав однієї поразки. І третім став біличанин Георгій Горгола, який набрав 6,5 очка (5 перемог, 3 нічиї і 1 поразка).

Таким чином, призери здобули право зіграти у фіналі чемпіонату Полтавської області. До них приєднаються призери з Кременчуцького, Миргородського та Лубенського районів.


Автор: Сергій АНАНЕНКО, завідувач сектору культури, молоді та спорту гуманітарного відділу виконкому Білицької селищної ради
27 квітня 2023, 16:14 | Кобеляки | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.