Білицький «Сокіл» виборює «Кубок відкриття»

Білицький «Сокіл» виборює «Кубок відкриття»

У суботу, 29 квітня, Бутенки приймали фінальний матч турніру, що відкриває новий футбольний турнір на великому полі. Матчі відбувалися на центральному стадіоні населеного пункту, у яких п’ять команд розіграли головну нагороду турніру.

Зокрема, за «Кубок відкриття» поборолися: білицький «Сокіл», «Фаворит» із Вітрової Балки, «Марківка», «Чорбівка» та господарі поля — бутенківський «Олімп».

За регламентом змагань, поєдинки між командами складалися з двох таймів, тривалістю по 15 хвилин кожен.

Як відзначив завідувач сектору культури, молоді та спорту гуманітарного відділу виконкому Білицької селищної ради Сергій Ананенко, не дивлячись на вітряну прохолодну погоду, що вирувала в суботу в  Бутенках, футболісти продемонстрували хорошу фізичну підготовку та якісну гру.

У підсумку, бронзові нагороди здобули футболісти місцевого «Олімпу», срібні медалі виборов вітровобалківський «Фаворит», «золото» та кубок дістався білицькому «Соколу».

Також організатори визначили кращих гравців «Кубка відкриття». Найкращими гравцем змагань став Денис Опара із «Фаворита», бомбардиром — «сокіл» Богдан Булига, воротарем — «олімпієць» Ігор Онищенко, захисник — Владислав Савченко із «Сокола». Команди-призери та кращі гравці отримали дипломи, кубки й медалі, а колективи-учасники — футбольні м’ячі.

Сергій Ананенко подякую бутенківському спортивному інструктору Євгену Рябусі за підготовку місця проведення змагань, а суддям Володимиру Савченку та Володимиру Морозу — за якісний арбітраж.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
4 травня 2023, 14:21 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.