Перші нагороди «великого футболу» виборює «Урожай»

Перші нагороди «великого футболу» виборює «Урожай»

Команда з Мідянівки стала володарем традиційного «Кубка відкриття сезону».

Нагадаємо, що футбольні змагання на великому полі в Кобеляцькій громаді розпочинаються з кубкового турніру. Цього року вони стартували 22 квітня. Зональні ігри проходили в Світлогірському, Павлівці, Шенгурах та Лутовинівці. Загалом у змаганнях взяли участь 15 команд, які були розподілені за територіальним принципом на чотири групи.

Відповідно до регламенту, до фіналу з кожної групи проходили колективи, які вибороли перші місця та один — із другого місця за кращими показниками.

Згідно з результатами зональних поєдинків, у фінал вийшли: мідянівський «Урожай» (група А), лутовинівська «Спарта» (група Б), «Придніпрянське» (група В), «Царичанка» (група Г) та з другого місця «Шенгури».

У неділю, 30 квітня, в Кобеляках відбулися заключні матчі «Кубка відкриття сезону». Організатори розділили команди на дві групи. До групи А увійшли представники Мідянівки, Придніпрянського та Шенгурів. Ігри між цими колективами завершилися з такими рахунками: «Шенгури» — «Урожай» — 1:1, «Шенгури» — «Придніпрянське» — 0:0, «Урожай» — «Придніпрянське» — 3:0.

У підсумку мідянівський «Урожай» отримав право поборотися за кубок, а «Шенгури» пройшли в «малий фінал».

У групі Б сильнішого виявляли «Царичанка» і «Спарта». За мінімального рахунку, 1:0, путівку до вирішальної гри здобули футболісти з Лутовинівки.
«Шенгури» та «Царичанка», у свою чергу, позмагалися за «бронзу». Шенгурівці першими відкрили рахунок у матчі, а згодом подвоїли його. Та все ж представникам Дніпропетровщини вдалося відквитати один м’яч. У підсумку, 2:1 — виграш за командою з Шенгурів.

Цікавим та напруженим був заключний матч турніру, переможцем якого став Урожай», який здолав суперників — 3:2.

Кращими гравцями фіналу організатори визнали Олександра Косяка («Урожай») та Івана Гранатиря («Спарта»).

По завершенню матчів призерів і переможців нагородили кубками, статуетками та дипломами від Відділу культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
4 травня 2023, 19:19 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.