Мама, тато, я — спортивна сім’я Білицької громади

Мама, тато, я — спортивна сім’я Білицької громади

14 травня на штучному майданчику в Біликах відбулося сімейне спортивне свято «Мама, тато, я — спортивна сім’я» Білицької територіальної громади. Спортивний конкурс проходив із нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї.

Ці змагання є цікавими, захоплюючими, оскільки поєднують у собі не тільки спорт, розваги та бажання перемогти. Адже за щоденними клопотами сім’ям не так уже часто випадає нагода разом провести час, дружно позмагатися та відчути себе єдиною командою. З привітальним словом до присутніх звернувся заступник селищного голови Сергій Петров і побажав усім сім’ям вдалого виступу та привітав з Міжнародним днем матері. Цього року в змаганнях брало участь 9 сімей з усієї громади.

Програма змагань включала в себе: естафети з м’ячами, обручами, стрибки з місця, збивання кеглів, спортивну вікторину, конкурс на найкраще виконання малюнка «Переможна Україна».

У загальнокомандному заліку 3 місце посіяла сім’я Шовкоплясів (Бутенки), 2 місце  — сім’я Казиродів (Білики), l місце — сім’я Вовченків (Білики).
У конкурсі малюнків першою була родина Казиродів, другими стали Вовченки, третіми — Шовкопляси.

Також були нагороджені сім’я Стокозів (Чорбівка) в номінації «Улюбленці вболівальників», сім’я Казиродів у номінації «Влучні стрільці», сім’я Білоконів (Червоні Квіти) в номінації «Найспритніша сім’я», сім’я Бастракових (Дрижина Гребля) в номінації «Жага до перемоги».

Усіх учасників відзначили грамотами й цінними подарунками. Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та дипломами відповідного ступеня.
Дякую суддівській колегії Володимиру Савченку, Володимиру Морозу та Сергію Жуку за якісний арбітраж. Поважному журі, Георгію Горголі та Олені Олефіровій, — за швидкий підрахунок результатів. Вікторії Савченко, директору Білицького ліцею №1, — за залучення учнів та їхніх батьків до спортивного свята й за можливість провести змагання на майданчику Білицького ліцею №1.


Автор: Сергій АНАНЕНКО, завідувач сектору культури, молоді та спорту гумвідділу виконкому Білицької селищної ради
18 травня 2023, 17:44 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.