Андрій Гречаний продовжує рятувати, бігати і перемагати

Андрій Гречаний продовжує рятувати, бігати і перемагати

Наш земляк, який працює в Державній службі з надзвичайних ситуацій, бере активну участь у спортивних заходах на Полтавщині та за межами області. І фактично з кожного повертається із заслуженими нагородами. Так лише за останній місяць Андрій встиг побувати на кількох легкоатлетичних турнірах.

12 травня на базі «Полтавської політехніки» проходив чемпіонат Головного управління ДСНС України в Полтавській області з легкої атлетики. У ньому взяли участь 44 спортсмени з пожежно-рятувальних підрозділів Полтавського гарнізону. Вони долали відстань у один та три кілометри.

Серед чоловіків кращий результат на дистанції тисячу метрів продемонстрував Андрій Гречаний.

Через тиждень наш земляк побував у Житомирі, де з 18 по 19 травня відбувався Чемпіонат ДСНС України з бігу. На змагання прибули 23 команди, близько 170 спортсменів, з різних регіонів України.

Учасники змагалися в чотирьох видах забігів: на 1000 метрів серед жінок; серед чоловіків — на 1000, 3000 та 5000 метрів.

Дистанцію в 1 кілометр Андрій Гречаний здолав шостим.

20 травня під егідою Полтавського обласного центру фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх» був організований фізкультурно-оздоровчий захід «SPRING RUN». 500 учасників бігали на 500 метрів, 1, 3 та 5 кілометрів .На дистанції у 1 кілометр нашому земляку не було рівних. Він заслужено посів перше місце.

Минулого тижня Полтавська обласна організація спорттовариства «Динамо» провела чемпіонат із легкоатлетичного кросу за програмою комплексних змагань «Динаміада-2023» серед колективів фізкультури правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб.

Спортсмени змагалися на дистанціях 1000 метрів жінки і чоловіки та 3000 метрів — чоловіки.

Найкращий результат у особистому заліку на дистанції в 1 кілометр продемонстрував Андрій Гречаний.

Бажаємо спортсмену успіхів та подальших перемог у змаганнях різних рівнів!






Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
1 червня 2023, 10:26 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.