«Весняний кубок» поїхав у Марківку

«Весняний кубок» поїхав у Марківку

Хоча головна нагорода могла відправитися і в Бутенки.

Минулої суботи відбувся фінал «Весняного кубка» Білицької територіальної громади з футболу. У заключний етап турніру пробилися команди «Марківка» та бутенківський  «Олімп».

Як повідомив завідувач сектору культури, молоді та спорту гумвідділу виконкому Білицької селищної ради Сергій Ананенко, фінал весняного чемпіонату видався напруженим, безкомпромісним і дуже цікавим. Тобто, саме таким, яким і повинен бути вирішальний поєдинок.

У вирішальному матчі Фортуна перейшла на бік марківського колективу. За результатами гри, влучнішими були футболісти саме цієї команди. За два тайми вони забили у ворота суперників два м’ячі. Бутенківцям вдалося відквитати лише один м’яч.

Отож, «Марківка» з рахунком 2:1 перемагає «Олімп» і стає володарем «Весняного кубка» з футболу.

Також організатори змагань визначили та нагородили кращих футболістів фіналу. Кращим гравцем визнали Олександра Писаренка («Марківка»), кращим бомбардиром — Олександра Шовкопляса («Олімп»), кращим воротарем — Володимира Олійника («Марківка»), кращим захисником — Олександра Юрка («Марківка»).

Команду «Марківка» було нагороджено кубком, дипломом відповідного ступеня та сертифікатом на суму 19 500 гривень для придбання спортивного взуття. «Олімпійці», які посіли друге місце, отримали грамоту і сертифікат на 14 300 гривень.

 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
8 червня 2023, 18:06 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.