На Полтавщині жінка потонула у річці, намагаючись її перетнути на човні

На Полтавщині жінка потонула у річці, намагаючись її перетнути на човні

До відділу №2 Полтавського районного управління 30 серпня, близько 19-ї години, надійшло повідомлення від жителя села Супрунівка Полтавського району, про зникнення його дружини у річці Псел, поблизу села Остап’є, Полтавського району. На жаль, жінку виявили у воді без ознак життя. Поліція розпочала кримінальне провадження.

Отримавши повідомлення, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції. В ході проведення першочергових слідчих дій, попередньо встановлено, що 59-річна жінка перетинала річку Псел на надувному човні. Через деякий час її чоловік побачив перекинутий човен та відсутність його дружини.

У ході пошукових заходів рятувальники виявили тіло жінки у воді, неподалік від місця зникнення. Наразі її тіло направлено на судово-медичну експертизу, для встановлення причини смерті.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Причини та обставини події з’ясовує слідство.

31 серпня 2023, 11:24 | Велика Багачка | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.