«Асгард» виборює кубок Володимира Скляра

«Асгард» виборює кубок Володимира Скляра

Минулої суботи в Нехворощі зібралися футболісти з Полтавської та Дніпропетровської областей, аби взяти участь у турнірі, присвяченому пам’яті Володимира Скляра.

Місцевий футбольний ентузіаст трагічно загинув у автомобільній аварії 31 січня 2003 року. У далекому 1993-му Володимир Скляр згуртував навколо себе нехворощан і створив футбольну команду, яка під керівництвом Юрія Любимського виборола першість області.

Як повідомив інструктор з фізичної культури та спорту Нехворощанського відділу освіти Олександр Савченко, цьогорічний пам’ятний міні-футбольний турнір проходив на спортивному майданчику зі штучним покриттям у Нехворощі. Перед початком змагань спортсмени вшанували пам’ять земляка хвилиною мовчання. Далі інструктор із фізкультури Юрій Любимський представив команди, які заявилися на змагання: «Оріль» із Ряського, михайлівський «Колос», гупалівський «Лиман», царичанська «Свобода» та могилівський «Асгард».

Згідно з результатами проведених поєдинків та серій післяматчевих пенальті, перемогу в пам’ятних змаганнях здобув могилівський «Асгард». Капітан команди отримав пам’ятний кубок і диплом Нехворощанської громади. Також оранізатори вручили диплом фіналістам турніру — гравцям «Свободи».

По завершенню офіційної частини переможці й призери зробили спільне фото на згадку.






Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
28 вересня 2023, 14:30 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.