У Горішніх Плавнях чоловіка пограбували у під’їзді будинку

У Горішніх Плавнях чоловіка пограбували у під’їзді будинку

Уночі з 21-го на 22-е листопада поліції Горішніх Плавнів надійшло повідомлення від місцевого мешканця, народженого у 1993 році, що його пограбували. Заявник розповів, що напад стався в під’їзді будинку по вулиці Добровольського. Зловмисник забрав у потерпілого гроші та мобільний телефон. Поліція розпочала кримінальне провадження.

Після отримання повідомлення про злочин, на місце пригоди вирушила слідчо-оперативна група місцевої поліції. Слідчі та оперативники оперативно встановили обставини події та затримали підозрюваного.

Олександр Акіменко, начальник відділу №2 (м. Горішні Плавні) Кременчуцького районного управління поліції, повідомив:

– Оперативники та слідчі відділу поліції гарячим слідом з’ясували, що до кримінального правопорушення причетний місцевий мешканець 1998 року народження. Фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

За цим фактом поліцейський слідчий підрозділ, за процесуальним керівництвом Горішньоплавнівського відділу Кременчуцької окружної прокуратури, вніс інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини
23 листопада 2023, 11:50 | Горішні Плавні | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.