У Чорнухинській громаді у вогні загинула літня жінка

У Чорнухинській громаді у вогні загинула літня жінка

До відділення №1 Лубенського райвідділу поліції надійшло повідомлення від рятувальників про пожежу в приватному будинку села Гільці Чорнухинської громади Лубенського району 19 грудня близько 3:50. Правоохоронці наразі здійснюють розслідування для визначення обставин події.

За попередніми даними слідства, горів приватний будинок. Під час огляду місця події поруч з будинком виявлено тіло власниці, 1931 року народження, без ознак життя. Тіло загиблої направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. В даний момент триває розбирання завалів та пошуки іншого мешканця будинку.

Поліція Полтавщини займається встановленням обставин пожежі у Чорнухинській громаді.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Пирятинського відділу Лубенської окружної прокуратури, розглядається питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що призвело до загибелі людей) Кримінального кодексу України. Обставини трагедії з'ясовуються у ході слідства.

 

Оновлено. Після ліквідації пожежі рятувальники та поліцейські під час   розбору завалів виявили в одній з кімнат рештки тіла ще однієї людини. Ймовірно загиблим є 66-річний мешканець цього ж будинку. Для ідентифікації особи та встановлення причини смерті, виявлене тіло направлено на судово-медичну експертизу.

19 грудня 2023, 14:30 | Чорнухи | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.