У Лубнах затримано чоловіка, який зарізав жінку та нагався вбити її чоловіка і сина

У Лубнах затримано чоловіка, який зарізав жінку та нагався вбити її чоловіка і сина

Слідчі та оперативники поліції Полтавщини затримали 40-річного мешканця міста Лубни, якого підозрюють у вбивстві жінки і замаху на умисне вбивство малолітнього хлопчика та 37-річного чоловіка. Підозрюваному повідомили про звинувачення, і зараз вирішується питання щодо застосування запобіжного заходу.

Як повідомили у відділі комунікації поліції в Полтавській області, 7 січня, приблизно о 12:00, медики повідомили Лубенський районний відділ поліції про чоловіка із численними ножовими пораненнями, знайденого неподалік приватного домогосподарства в місті Лубни.

На місце події негайно вирушили слідчо-оперативна група поліції Лубенщини, судово-медичні експерти та криміналістичні спеціалісти Головного управління поліції Полтавщини.

Правоохоронці під час огляду виявили 37-річного власника домогосподарства із численними ножовими пораненнями. Крім того, в одній із кімнат будинку поліцейські виявили тіло жінки, 1989 року народження, без ознак життя. Поруч із тілом жінки також знаходився її 13-річний син, який отримав ножове поранення в шию.

Чоловіка та хлопчика із ножовими пораненнями терміново госпіталізували до Лубенської лікарні інтенсивного лікування. Тіло жінки направили на судово-медичну експертизу для визначення причини смерті.

Євгеній Карпець, начальник Лубенського райвідділу поліції, розповів:

– У ході проведення першочергових оперативних та слідчих дій нам вдалося встановити особу, яка причетна до цього жорстокого злочину. Ним виявився місцевий мешканець 1983 року народження. За попередньою версією слідства, фігурант завдав численні ножові поранення господарю оселі, його співмешканці та її сину. На жаль, від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці. Слідчі поліції затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Лубенської окружної прокуратури, розпочато кримінальні провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) та ч.2 ст. 15, п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 (Закінчений замах на умисне вбивство двох або більше осіб та малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. 

У разі доведення вини судом чоловікові загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

8 січня, 16:50 | Лубни | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.