Чоловіка, який напав на сім’ю у Лубнах, взято під варту

Чоловіка, який напав на сім’ю у Лубнах, взято під варту

За процесуального керівництва Лубенської окружної прокуратури 40-річному жителю Кременчуцького району повідомлено про підозру в умисному вбивстві та закінчених замахах на умисне вбивство двох і  більше осіб та малолітньої дитини (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 15, п. п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 КК України).

Окрім цього, за клопотанням слідчого і прокурора підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою без визначення розміру застави.

За даними слідства, 7 січня 2024 року чоловік, перебуваючи в Лубнах, прийшов у будинок своїх знайомих, де розкладним ножем вдарив у шию жінку та кухонним ножем завдав по кілька ударів також у шию її співмешканцю та 13-річному сину.

Унаслідок отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події. Cпівмешканця та малолітню дитину госпіталізовано до медичного закладу.

За висновком лікарів, цього дня підозрюваний перебував у стані алкогольного та наркотичного сп’янінь.

Наразі усі обставини та мотиви скоєння злочину встановлюються.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Лубенським районним відділом поліції ГУНП в Полтавській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

10 січня, 10:17 | Лубни | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.