У Горішніх Плавнях виявили зброю у посилці

У Горішніх Плавнях виявили зброю у посилці

Небезпечні предмети, заборонені для пересилання, виявили 18 січня близько 12:00 працівники відділення поштового сервісу в місті Горішні Плавні. Про небезпечну знахідку одразу повідомили в поліцію. Слідчим підрозділом розпочате кримінальне провадження.

Про це повідомили у пресслужбі Поліції Полтавщини.

Отримавши інформацію про виявлення небезпечних предметів, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група відділу № 2 (м. Горішні Плавні) Кременчуцького райуправління поліції. З дотриманням заходів безпеки та залученням відповідних фахівців, із посилки вилучено корпуси гранат, запали, набої та карабін. Особу, яка пересилала боєприпаси встановлено. Ним виявився місцевий мешканець, 1988 року народження. Під час санкціонованих судом обшуків слідчі та оперативники також вилучили набої різного калібру.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження з бойовими припасами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

У рамках розпочатого кримінального провадження слідчі встановлюють походження набоїв та гранат, а також мету їх зберігання й пересилання.

Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.