У Горішніх Плавнях в житловому масиві ножем порізали чоловіка

У Горішніх Плавнях в житловому масиві ножем порізали чоловіка

До відділу №2 (м. Горішні Плавні) Кременчуцького районного управління поліції 4 лютого надійшло повідомлення від місцевого мешканця про спричинення йому ножового поранення біля одного із під’їздів по вулиці Героїв Дніпра в місті Горішні Плавні. Поліція розпочала розслідування.

У відділі комунікації поліції в Полтавській області розповіли, що на місці події слідчо-оперативна група поліції встановила, що 2 лютого близько 23 години по вулиці Героїв Дніпра біля під’їзду 38-річний чоловік завдав ножове поранення місцевому мешканцю 1986 року народження. Потерпілий з травмами госпіталізований до лікарні. Стосовно 38-річного нападника вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу».

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Горішньоплавнівського відділу Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.


Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.