У Горішніх Плавнях жінка підрізала чоловіка ножем

У Горішніх Плавнях жінка підрізала чоловіка ножем

17 лютого близько 22:20 до поліції міста Горішні Плавні надійшла інформація про те, що місцевий мешканець, народжений у 1966 році, отримав тілесні ушкодження. Заявник повідомив, що чоловік отримав ножове поранення в одній із квартир по вулиці Добровольського. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група відділу №2 Кременчуцького районного управління поліції.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Полтавської області.

Попередньо встановлено, що під час дозвілля та раптового конфлікту співмешканка потерпілого, 1977 року народження, вдарила його ножем. Потерпілого доставлено до Горішньоплавнівської міської лікарні.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуальним керівництвом Горішньоплавнівського відділу Кременчуцької окружної прокуратури, інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає виправні роботи на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.


Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.