У Горішніх Плавнях чоловік убив свою співмешканку

У Горішніх Плавнях чоловік убив свою співмешканку

До відділу № 2 (м. Горішні Плавні)  Кременчуцького райуправління поліції 8 березня близько 8:30 надійшло повідомлення від місцевих мешканців про виявлену мешканку села Панасівка (1976 року народження) без ознак життя. Поліція розпочала кримінальне провадження.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини, правоохоронці встановили, що жінка померла насильницькою смертю. Також встановлено, що смертельні тілесні ушкодження потерпілій завдав її співмешканець під час виникнення конфлікту за місцем мешкання 7-го березня близько 22:00. 

Причетним до нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілої, виявився місцевий мешканець 1977 року народження. Чоловіка затриманого в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають. У разі визнання вини судом підозрюваному загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

10 березня, 12:43 | Горішні Плавні | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.