Новосанжарські волейболістки здобули обласну «бронзу»

Новосанжарські волейболістки здобули обласну «бронзу»

А юна спортсменка з Новосанжарщини Кароліна Шнейдер увійшла в трійку кращих кравчинь турніру.

У суботу, 16 березня, у Миргороді відбувся заключний етап обласного чемпіонату  спорторганізації «Колос» із волейболу серед дівчат 2008 року народження і молодших.

Загалом у цьому турнірі взяли участь 21 команда. За кілька етапів були визначені 6 найсильніших колективів, які в підсумку змагалися за звання чемпіона Полтавської області. До шістки кращих увійшли юні волейболістки Новосанжарської громади, яких до змагань готував тренер Олександр Дерев’янко.
Як повідомив голова обласного осередку «Колоса» Анатолій Головань, чемпіонат проходив за підтримки Управління молоді та спорту Полтавської ОВА, обласного відділення НОК України і федерації волейболу.

За результатами проведених поєдинків, перемогу в фіналі здобули представниці Терешківської громади. Срібні медалі виборола команда Гадяцької ОТГ, бронза дісталася юним волейболісткам Новосанжарської ОТГ, які в грі за третє місце в напруженій боротьбі здолали опоненток з Миргородської громади. 5-6 сходинки поділили колективи Лютенської і Опішнянської громад.

Також організатори визначили кращих гравців змагань. За рішенням суддів, ними стали: Кароліна Шнейдер (Новосанжарська громада), Марина Розкоротько (Гадяцька ОТГ), Вероніка Діденко (Терешківська громада).


Автор: Олександр ДІДЕНКО

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.