Політичні баталії Кобеляк: у міській раді вимикали світло, а замість Фещенка запропонували Кіптілого

Політичні баталії Кобеляк: у міській раді вимикали світло, а замість Фещенка запропонували Кіптілого

У міській раді пройшло пленарне засідання, в ході якого 14 депутатів вже проголосували за дострокове припинення повноважень Василя Фещенка. Коли почали обговорювати питання про розміщення відповідного повідомлення на сайті міськради, то стало відомо, що в будівлі немає електроенергії. Між тим співробітники Полтаваобленерго, в ході телефонної розмови, запевнили, що ніяких планових чи непланових відключень електроенергії не було.

Але навіть за таких обставин депутати вирішили обрати секретарем міськради Василя Кіптілого. Процес голосування затягся через відсутність електрики і неможливість виготовити бюлетенів. Отже, відтепер, на ключі від головного кобеляцького комітету претендують одразу два Василя. Адже швидше за все Фещенко рішення депутатів не визнає. Є іронічне припущення, що вранці обидва Василя підкидатимуть монетку і таким чином визначатимуть, хто ж керуватиме громадою.

Депутати оголосили конкурс на посаду директора лікарні

Після того, як депутати проголосували за відставку Фещенка та призначили на його місце Кіптілого, було прийняте рішення про проведення конкурсу на посаду директора міської лікарні. Зараз цю посаду займає Володимир Казирод.

Міські обранці вирішили зняти із посади Олену Стаднікову

Кобеляцькі депутати вирішили продовжити своєрідні кадрові чистки у міській раді. Вони включили у порядок денний питання про дострокове припинення повноважень заступника міського голови Олени Стаднікової. Перед цим Василь Кіптілий спробував по телефону запросити Олену Володимирівну в сесійний зал. Але за його словами, вона відмовилася прийти, назвавши депутатське зібрання незаконним. Після цього депутати проголосували за припинення повноважень Стаднікової.

Василь Фещенко сказав, що в четвер прийде на роботу

Василь Васильович пояснив, що впевнений у тому, що рішення депутатів про недовіру йому є незаконним. Зокрема, через те, що депутати не мають права скликати пленарне засідіння, а лише позачергову сесію. Також за словами Фещенка в сесійному залі голосували громадяни, які не мають права цього робити. Мова про Копельця і Фесюру, які нібито втратили депутатські мандати згідно із рішенням партії по списках, якої пройшли у Кобеляцьку міську раду.

27 березня, 17:36 | Кобеляки | Політика

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.