Із медалями й місцями в збірній області

Із медалями й місцями в збірній області

Такий результат продемонстрували новосанжарські пауерліфтери.

Днями в Полтаві пройшов обласний чемпіонат із класичного пауерліфтингу. Спортсмени  змагалися на базі Полтавської політехніки імені Юрія Кондратюка.

Новосанжарську дитячо-юнацьку спортшколу на цих змаганнях представляли п’ятеро вихованців Юрія Стрюка, повідомили в пресслужбі селищної ради. Олександр Волошин у категорії до 59 кілограмів виступав серед спортсменів до 18 років. Новосанжарцю протистояли семеро пауерліфтерів, які були старшими за нього. Олександр присів із 130-кілограмовою штангою, виконав жим лежачи зі снарядом вагою 72,5 кілограма та потягнув 155 кілограмів! У результаті, юнак отримав перший спортивний розряд, став другим у своїй категорії та виборов місце в збірній області.

Роман Стрюк змагався в категорії до 74 кілограмів. Йому довелося змагатися з дванадцятьма спортсменами. Присід одразу вивів Романа на перше місце з розривом у 15 кілограмів — 172,5. У запеклій боротьбі спортсмен здобув срібну медаль і місце в збірній області.

У категорії до 83 кілограмів виступали В’ячеслав Рукас та Владислав Каторгін. Обидва новосанжарці присіли з вагою 160 кілограмів. В’ячеслава пожав 102,5 кілограма, а Владислав — 90. А ось виконання станової тяги краще далося Владу: 190 кілограмів проти 165. У результаті, Владислав Каторгін обійшов свого колегу «по цеху», здобувши бронзову медаль.


Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.