«Лідери» повернулися з Франківщини

«Лідери» повернулися з Франківщини

Днями на Івано-Франківщині, у місті Городенка, відбувся чемпіонат спорторганізації «Колос» з футзалу серед юнаків 2009-2010-го та 2011-2012 років народження. Кобеляцьку громаду представляло дві команди «Лідер» (тренер Сергій Калитка).

У обох вікових категоріях колективи були розподілені на дві групи.

За результатами ігор, серед юнаків 2009-2010 років народження кобеляцькі «лідери» у своїй групі «А» зіграли одну гру внічию, іншу програли. Отримавши 1 бал у турнірній таблиці, наші юнаки змагалися за 5-7 місця. У підсумку, посіли 6 місце.

Серед юнаків 2011-2012 років народження вихованці Сергія Калитки у своїй групі «А», зігравши 3 матчі (1 перемога,1 нічия,1 поразка), пройшли у півфінал. У цьому етапі турніру «лідерам» протистояла команда Немирівської дитячо-юнацької спортшколи. Матч завершився з рахунком 2:0 на користь немирівських футболістів. У боротьбі за бронзові нагороди наші юнаки зустрілися з однолітками із Могилів-Подільської громади. На жаль, кобелячани поступилися з рахунком 1:2, тож у підсумку змагань посіли 4 місце.

Сергій Калитка: «Хочу подякувати своїй команді, що боролися до кінця! Молодці, хлопці! Шкода, та на результат ігор вплинуло декілька факторів: тяжка дорога та хвороба ледь не половини команди. На щастя, з нами поїхала мама одного з гравців колективу та водночас медична сестра Кобеляцької ДЮСШ Ірина Пивовар, яка зробила все можливе й неможливе, аби поставити юнаків на ноги. Дякую й іншим батькам хлопців, які приїхали на Франківщину, аби підтримати нашу команду».


Автор: Олександр ДІДЕНКО
29 березня, 10:00 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.