На паліїв рослинності поліція Полтавщини склала вже 67 протоколів

На паліїв рослинності поліція Полтавщини склала вже 67 протоколів

На території Кременчуцького району Полтавщини поліцейські та рятувальники провели профілактичну роботу з попередження пожеж та інформування населення про посилену відповідальність за випалювання сухої рослинності. Задля попередження пожеж та нещасних випадків з громадянами, дільничні офіцери поліції, патрульні поліцейські та інспектори ДСНС провели спільні рейди в населених пунктах Кременчуцької громади.

Роман Ніколаєнко, начальник управління превентивної діяльності поліції Полтавщини, зазначив:

– Закликаємо громадян не провокувати пожежі в екосистемах області та утримуватися від спалювання сухостою. Також нагадуємо, що спалювання сухої рослинності, її залишків та сміття - ЗАБОРОНЕНО. На жаль, не всі мешканці області дотримуються законності та заходів пожежної безпеки. Лише з початку поточного року поліцейські склали 67 протоколів за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Превентивні заходи триватимуть і надалі.

За даними Головного управління ДСНС України у Полтавській області, за добу з 7 на 8 квітня на території області рятувальники ліквідували 16 пожеж на відкритій території, внаслідок яких знищено близько 10 га сухої рослинності. Правоохоронці встановлюють обставини надзвичайних подій та осіб, причетних до їх виникнення.

9 квітня, 09:40 | Полтавщина | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.