У Полтаві затримали чоловіка за підозрою в збуті психотропних речовин

У Полтаві затримали чоловіка за підозрою в збуті психотропних речовин

Співробітники Управління боротьби з наркотиками разом із слідчими з Полтавського районного управління поліції мають вагомі підстави підозрювати 25-річного жителя Полтави у торгівлі психотропами. В даний час проводиться досудове розслідування.

Геннадій Пархоменко, керівник Управління по боротьбі з наркозлочинами ГУНП в Полтавській області, розповів, що у ході проведення оперативно-розшукових та слідчих дій поліцейські встановили, що 25-річний мешканець Полтави займається збутом психотропних речовин. Під час санкціонованих обшуків та необхідних слідчих дій поліцейські виявили та вилучили речові докази, серед яких речовини, схожі на наркотичні та психотропні.

Сума вилучених з незаконного обігу наркотиків за цінами чорного ринку може складати понад 300 тисяч гривень. Речові докази направлені на експертизи. Фігуранту повідомлено про підозру та судом обрано запобіжний захід – тримання під вартою строком 60 діб без права внесення застави.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розслідується кримінальне провадження, відкрите за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 307 (Незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних психотропних речовин) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

17 квітня, 11:19 | Полтава | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.