У Нехворощанській громаді сталася аварія

У Нехворощанській громаді сталася аварія

Дорожньо-транспортна пригода відбулася 6 травня близько 12:30 на автодорозі між селами Нехвороща та Шедієве Нехворощанської громади, повідомили правоохоронці.

За попередніми даними слідства, автомобіль «Land Rover», керований 33-річним мешканцем селища Нехвороща, з’їхав з дороги та перекинувся.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримав водій автомобіля. Чоловіка госпіталізували до Новосанжарської лікарні. Правоохоронці підозрюють, що водій був за кермом у стані сп’яніння.

На момент аварії в салоні транспортного засобу, окрім водія, знаходилися ще двоє чоловіків 24-ох та 40 років і 14-річна дівчина. Для встановлення наявності та тяжкості тілесних ушкоджень їх оглядають лікарі.

За цим фактом правоохоронці вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Причини та обставини аварії з’ясовує слідство.


Автор: Олександр ДІДЕНКО

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.