У Решетилівській громаді сталося подвійне ДТП – одна людина загинула, ще п’ятеро травмовано

У Решетилівській громаді сталося подвійне ДТП – одна людина загинула, ще п’ятеро травмовано

25 червня близько 16:00 на автодорозі Київ-Харків поблизу села Лобачі Решетилівської громади сталися дві дорожньо-транспортні пригоди. Поліція з'ясовує обставини обох ДТП.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Полтавської області, спочатку легковий автомобіль «Мазда» виїхав за межі проїзної частини та з'їхав у кювет. Водійка отримала тілесні ушкодження.

Кілька автомобілів зупинилися поблизу місця аварії для надання допомоги. В цей час відбулася друга ДТП: легковий автомобіль «Мерседес» зіткнувся з легковим автомобілем «Сітроен», який зупинився на узбіччі.

Внаслідок зіткнення одна людина загинула, а четверо отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані.

Слідчо-оперативна група місцевого підрозділу та слідчі Головного управління поліції Полтавщини встановлюють причини та обставини обох ДТП.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.




Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.