Підсумки «екватора»: лідери «Фаворит» і «Дружба»

Підсумки «екватора»: лідери «Фаворит» і «Дружба»

Минулої суботи відбулися заключні матчі першого кола чемпіонату та першості Кобеляцької і Білицької громад з футболу.

У І лізі павлівський «Колос» поступився «Іванівці» з рахунком 1:5. Таким чином, поступившись у восьми матчах, «колосяни» залишаються на останній сходинці турнірної таблиці, а «Іванівка», завдяки різниці м’ячів, утримує третє місце. Підгорянсьий «Прапор» «у суху» переграв «Шенгури» — 5:0, а білицький «Сокіл» — лутовинівську «Спарту» — 4:0. Також минулої суботи відбувся матч між лідерами вищого дивізіону: вітровобалківським «Фаворитом» і мідянівським «Урожаєм». Нагадаємо, що за результатами попереднього туру, команда з Мідянівки вийшла на перше місце, а «фаворити» «з’їхали» на друге. У суботньому матчі рефері зафіксував єдиний гол у ворота «Урожаю». Отож, 1:0 — і «Фаворит» знову очолює першу лігу.

У ІІ-ій лізі світло гірське «Дніпро» мінімально поступилось сухинівській «Стрілі» — 0:1, канавська «Оріль» внічию зіграла з «Озерами» — 0:0, а рибалківський «Спартак» із «Дашківкою» — 2:2, «Дружба» (Бутенки-Марківка) 3:1 здолала вільховатський «Водник».

У підсумку, «Дружба», виборовши 21 очко, утримує першу сходинку першості, за нею розмістилися «Стріла» (16 очок) і «Спартак» (15 очок). На останньому місці — «Чорбівка» (3 очки).

13 та 20 липня відбудуться матчі 1/8 та 1/4 Кубка Кобеляцької та Білицької громад з футболу, де зустрічатимуться такі пари команд: «Іванівка» — «Дружба», «Озера» — «Урожай», «Дніпряни» — «Чорбівка», «Сокіл» — «Водник», «Оріль» — «Прапор», «Дніпро» — «Спартак», «Стріла» — «Фаворит».


Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.