У Полтаві провели благодійний футбольний матч, на якому зібрали 600 тисяч для поранених ветеранів

У Полтаві провели благодійний футбольний матч, на якому зібрали 600 тисяч для поранених ветеранів

У суботу на стадіоні «Ворскла» відбувся футбольний матч між збірною артистів України та командою друзів ФК «Ворскла». Перемогу з рахунком 9:8 (по пенальті) здобула місцева команда, за яку грали не лише колишні футболісти «Ворскли», але й працівники Полтавської ОВА, ДСНС, поліції, а також деякі глядачі.

Про таку благодійно-спортивну подію розповіли у преслужбі Полтавської ОВА.

Матч мав благодійну мету – зібрати кошти на реабілітацію трьох важко поранених бійців. Вхід на гру був платним у вигляді донатів. На стадіоні також проводився аукціон, де продавалися футбольні м'ячі з підписами чоловічої та жіночої команд «Ворскли», футболки з автографами артистів та інші лоти. Глядачі навіть могли за донат приєднатися до однієї з команд. Один полтавець пожертвував 12 тисяч гривень, щоб грати за команду артистів, а інший – 11 тисяч гривень, щоб забити пенальті і додати очко команді друзів «Ворскли».

Гра була напруженою. Цікаво, що перший і останній голи у матчі забили жінки з команди друзів ФК «Ворскла» – Ія Андрущак та Марія Кулеба. Основний час завершився з рахунком 3:3, а в серії пенальті перемогу здобули друзі «Ворскли» з рахунком 9:8.

За артистів грали: футболіст Василь Сачко, актор і комік Арам Арзуманян, коміки Сергій Щербаков і Олексій Супрун, продюсер Валерій Скавронський, шоумен Андрій Джеджула, стендап-комік Слава Бу, ведучий Влад Призов, актор Костянтин Косинський, тренер В’ячеслав Грозний та інші.

Друзі «Ворскли»: футболіст Володимир Чеснаков, футболіст Вадим Сапай, тренер воротарів Олег Моргун, футболістка Марія Кулеба, брат воїна Вячеслав Перцюх, тренер Ія Андрущак, футболіст Павло Ребенок, віцепрезидент ФК «Ворскла» Олег Лисак, перший заступник начальника ПОВА Богдан Корольчук, заступник начальника ПОВА Володимир Когут, начальник Головного управління ДСНС України у Полтавській області Андрій Хижняк, працівник ОВА Сергій Циганенко, заступник начальника відділу комунікації ГУ Нацполіції в області Роман Грішин, вибухотехнік Артем Бондаренко та інші.

На благодійному матчі полтавці зібрали 100 тисяч гривень, а мережа магазинів «Аврора» додала до збору ще 500 тисяч гривень.









Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.