Найкращу підготовку мають бутенківські пожежники

Найкращу підготовку мають бутенківські пожежники

Відповідні результати представники пожежної охорони продемонстрували на районних змаганнях.

16 липня в обласному центрі відбувся районний етап змагань із професійної майстерності серед підрозділів місцевої та добровільної пожежної охорони Полтавського району.

Відповідні змагання проводяться для того, аби покращити та закріпити працівниками пожежних підрозділів практичних навичок роботи з аварійно-рятувальним та пожежно-технічним обладнанням. А також перевірити стан професійної та фізичної підготовки рятувальників.

Згідно регламенту змагань, учасники мали на швидкість провести підготовку пожежно-технічного озброєння та аварійно-рятувального обладнання перед початком виконання вправ під наглядом членів суддівської бригади. Зокрема, рятувальники готували апарати на стиснутому повітрі, бензопили, вантаж для перенесення (трьохколінна драбина), рятувальні мотузки, всмоктуючі рукави й сітки,.

У результаті, призові місця  здобули такі команди: І місце посіли рятувальники села Бутенки  Білицької місцевої пожежної охорони, другими стали представники МПО Решетилівської міської ради, третіми — білицькі пожежники. 

Переможці й призери були нагороджені кубками й грамотами.


Автор: Олександр ДІДЕНКО

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.