За знущання над неповнолітнім на Полтавщині повідомлено підозру ще одному фігуранту - 22-річному чоловіку

За знущання над неповнолітнім на Полтавщині повідомлено підозру ще одному фігуранту - 22-річному чоловіку

Якщо суд визнає чоловіка винним, йому загрожує до десяти років ув'язнення.

Слідчий підрозділ Полтавського районного управління поліції висунув підозру ще одному учаснику, причетному до знущання над малолітнім хлопчиком у червні цього року на пляжі біля річки Ворскла в селищі Котельва. Підозрюваним є 22-річний місцевий житель.

Слідчі поліції підозрюють цього 22-річного жителя селища Котельва у скоєнні сексуального насильства (частина 4 статті 153 Кримінального кодексу України) та втягненні неповнолітніх і малолітніх у протиправну діяльність (частина 2 статті 304 Кримінального кодексу України).

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Оновлено: 60 діб за ґратами без права внесення застави – такий запобіжний захід на час розслідування обрано 22-річному одному з підозрюваних у скоєному злочині у Котельві. 

Як повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини,  розслідування кримінального провадження триває та перебуває на особистому контролі начальника ГУНП в Полтавській області. Також триває службове розслідування, яке Наказом начальника ГУНП Полтавщини призначено 30 серпня поточного року. Наразі дисциплінарна комісія поліції області ретельно досліджує обставини події. На період службового розслідування чотирьох поліцейських усунуто від виконання службових обов’язків.

Нагадаємо, у червні в селищі Котельва на Полтавщині троє підлітків на пляжі принижували, побили та зґвалтували палкою 12-річного хлопця. Сексуальне насилля зняли на відео, яке розповсюдили серед знайомих. Згодом стало відомо, що матерів кривдників оштрафували «за невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей» на 850 та 1150 гривень.

2 вересня поліція повідомила про підозру 15-річному юнакові.

 

 

2 вересня, 14:11 | Котельва | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.