Георгій Горгола кращий серед ветеранів

Георгій Горгола кращий серед ветеранів

При цьому, шахіст із Біликів продемонстрував досить високий результат у загальному рейтингу.

У суботу, 12 жовтня, в Кременчуці відбувся відкритий шаховий турнір Полтавської області. Змагання присвячувалися пам’яті кандидата в майстри спорту Юрія Ямпольського, який тривалий час очолював кременчуцький шаховий клуб, організовував і судив міські змагання інтелектуалів.

У пам’ять про відомого шахіста цього року провели шостий за ліком турнір. На змагання прибули інтелектуали з Олександрії (Кіровоградська область), Полтави, Горішніх Плавнів, Решетилівської, Миргородської, Кобеляцької, Білицької громад та місцеві шахісти. Загалом у турнірі взяли участь 49 спортсменів. Вони змагалися за швейцарською системою у 8 турів.

Як повідомив білицький шахіст Георгій Горгола, склад учасників був досить сильний, адже із загально числа 10 спортсменів мали звання кандидатів у майстри спорту з шахів. За результатами проведених ігор, перше місце в обласному пам’ятному турнірі здобув Денис Волков із Кременчука з результатам 6,5 очка. Другим з таким же результатом фінішував Віталій Бажан із Решетилівки. Віталій єдиний із шахістів, хто не зазнав жодної поразки. Третім став Олександр Петров-Хоменко із Кременчука (6 очок).

Георгій Горгола, який у підсумку набрав 5,5 очка (4 перемоги, 3 нічиї та 1 поразка), поступився лише майбутньому переможцю. Підсумковий результат інтелектуала з Біликів — 6 місце із 49 учасників. Та при цьому біличанин виборов перше місце серед ветеранів 50+.

Перші п’ять учасників, а також ветерани 50+ та 65+ (перші місця) були нагороджені грошовими призами. Серед нагороджених були діти в різних вікових категоріях, які отримали цінні та солодкі подарунки.


Автор: Олександр ДІДЕНКО

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.