На Полтавщині нетверезий водій на автомобілі врізався у дерево

На Полтавщині нетверезий водій на автомобілі врізався у дерево

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 жовтня близько 21:00 на вулиці Толока в селі Чутівка, що в Оржицькій територіальній громаді. Поліція розпочала розслідування.

За попередньою інформацією від поліції, автомобіль Skoda Octavia під керуванням 56-річного водія виїхав за межі дороги та врізався в дерево. Унаслідок аварії водій і пасажирка, 1980 року народження, отримали травми й були доставлені до Лубенської лікарні. Також встановлено, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі поліції Оржиччини, під процесуальним керівництвом Оржицького відділу Лубенської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Причини та обставини ДТП з'ясовуються.

23 жовтня, 14:36 | Оржиця | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.