200 підприємств забронювали своїх працівників

200 підприємств забронювали своїх працівників

Зараз більше 400 підприємств Полтавщини визнані критичною інфраструктурою, тобто можуть бронювати своїх працівників. Станом на травень, таких компаній та установ було 174. Про бронювання на Полтавщині упродовж останніх п’яти місяців відомо із зустрічі «Діалог влади та бізнесу», повідомили в Полтавській обласній військовій адміністрації.

ПОВА створила комісію з визначення підприємств критично важливими для економіки та життєдіяльності області. Уже ухвалені понад 400 позитивних рішень, каже заступник начальника ОВА Максим Калінін.

Начальник відділу військового обліку та бронювання Полтавського обласного ТЦК та СП Сергій Каплатий говорить, що вони працюють над бронюванням працівників критичної інфраструктури:

Ситуація з великою кількістю відстрочок та бронювань відбувається по всій Україні, зокрема, і на Полтавщині. Підстави для надання відстрочки не змінилися, але порядок надання дещо змінений. Відтепер для розгляду відстрочки створюватимуть комісію, яка складатиметься з голови — начальника районного ТЦК та СП та членів комісії.

23 жовтня, 16:45 | Полтавщина | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.