Кобеляки зустріли героїв

Блог: Блог Олега Дубини

Автор: olegda

В середу, 19 вересня в міському будинку культури м. Кобеляки пройшли урочисті заходи зустрічі команди місцевих спортсменів, які успішно виступили на чемпіонаті світу з армспорту в м.Сан-Вінцента (Бразилія).

У міському будинку культури  в середу було ніде яблуку впасти. Люди з усього району зібралися в цей день тут, аби привітати земляків – спортсменів з успішним виступом на 34-му Чемпіонаті світу з амспорту, який пройшов в бразильському місті Сан-Вінцента.

Кобеляччину на найвищому за рангом світовому турнірі представили Артем Письмак (майстер спорту  з армспорту України), Вікторія Парагіна (кандидат у майстри спорту) та Марина Шуліка (кандидат у майстри спорту). Приємно, що кобеляччани не залишилися без нагороди. За підсумками турніру Артем Письмак став срібним призером.

Артем Письмак:

- Напевно в жодній країні світу так не зустрічають, як тут. Нам випала честь захищати кольори нашої країни, тому ми вирушали на ці змагання як на бій. Чесно кажучи я переживав, але не за себе, а за дівчат. Ми, якщо враховувати переїзд та переліт, подолами близько 25 тисяч кілометрів.

Діставшись до місця проведення змагань ми отримали певні непередбачувальні емоції. На параді відкриття, де були представлені 42 країни-учасниці змагань,  мені доручили нести табличку із написом «Україна». Насправді я тоді не розумів, чому з 34-х представників нашої збірної  така честь дісталася саме мені. Було сильне хвилювання, але воно переросло у спортивну злість, коли змагання розпочалися.

Дівчата змагалися із суперницями, які були на 3-4 роки за них старші, тому їм було не легко боротися, але вони вистояли. Не вистачило сили та досвіду, щоб прорватися на п’єдестал, але четверте місце для мене, як для тренера – це надзвичайний результат.

На останок я хочу подякувати всім тим людям, які допомогли нам стати частиною цього спортивного свята та підтримували нас.

Олег ДУБИНА

doa.in.ua 

19 вересня 2012, 20:58 | Блог: Блог Олега Дубини

Інші записи автора


Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.