"Альтком" - де будує, а де й руйнує...

Блог: SKARM

Автор: skarm

Довелося бути в Ботанічному заказнику місцевого значення "Драбинівка" - чудове місце, мальовничі пагорби, внизу річка Кобелячок.

І побачив цікаву картину - через залізничний переїзд в селі Вишневому, одна за одною курсують наповнені землею, вантажні автомобілі будівельної фірми "Альтком". Як виявилося пізніше, на полі неподалік села Колісниківка, дана організація на місці поля влаштувала собі кар'єр з видобутку землі, що використовують на будівництві автошляху "Дніпро - Решетилівка". Вийшла чудова економія коштів на дозволах по видобутку корисних копалин і ще більша еконімія на паливно-мастильних матеріалах. З точки зору менеджменту компанії, геніальна ідея з прекрасною реалізацією..

А от з боку місцевих мешканців - фактично зруйнована місцева дорога, перевантажені вантажівки, що рухаються по селу майже цілодобово, розбитий залізничний переїзд та  здоровезна яма на місці поля.. 

Рівноцінний обмін, що не кажи. І чомусь я думаю, що з цієї "чудової" схеми, місцевий бюджет не отримає ні копійки..

9 травня 2020, 15:33 | Блог: SKARM

Інші записи автора




1. Fuks / 10 травня 2020, 18:20 Цитувати
Зрозуміло що бюджет не отримає нікопійки.А от без відома місцевої влади в Особі Скрильниуа,Федя,Норки там не обійшлося.Копійку зібьють не малу.Все мало,мало а люди страдають ві цього будівництва.
2. Fuks / 10 травня 2020, 18:47 Цитувати
Щезабув спитати,а де ж пропав борець за права народа Гунжель П.О. чи тоже в делє?
3. Ltava / 11 травня 2020, 06:44 Цитувати
2.Fuks
«,а де ж пропав борець за права народа Гунжель П.О. »


А може побачив як Ви до нього зневажливо ставитеся та і забив на все )) життя коротке і жити по принципу - "свисни Васько ти дурніший" не завжди подобається)))) Так що у Вас є шанс підхопити прапор правди)))
4. skarm / 12 травня 2020, 20:37 Цитувати
3.Ltava
«А може побачив як Ви до нього зневажливо ставитеся та і забив на все )) життя коротке і жити по принципу - "свисни Васько ти дурніший" не завжди подобається)))) Так що у Вас є шанс підхопити прапор правди)))
»

Можливо тому ми так і живемо, але в цілому - згоден. Але Скрильник теж не назавжди, а за Гунжеля я б проголосував.
5. Ltava / 12 травня 2020, 20:49 Цитувати
4.skarm
«Гунжеля я б проголосував.
»


Та ви не за нього голосуйте а за себе ! Відверто - я подивився ваші пам"ятники ((( ну зовсім (((

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.