Смертельна ін’єкція: медсестра з Кременчука наклала на себе руки через колекторів

Смертельна ін’єкція: медсестра з Кременчука наклала на себе руки через колекторів

Трагедія трапилася в Кременчуці на Полтавщині. У квартирі однієї з багатоповерхівок знайшли тіло жінки і передсмертну записку.

– Встановлено, що жінка скоїла суїцид, ввівши в вену смертельну дозу медичного препарату, – повідомила «ФАКТАМ» прес-офіцер Кременчуцького міського відділу поліції Анна Васенко. – Вона працювала медсестрою в одному з лікувальних закладів міста, їй було трохи за 30 років. Тіло загиблої направлено до судмедекспертизи.

Офіційно про зміст передсмертної записки не повідомляється, але в медустанові, де вона працювала, кажуть, що жінка не змогла вчасно виплатити взятий кредит, через що колектори перетворили її життя на пекло. Їх вона звинуватила у своїй смерті.

5 лютого 2020, 16:15 | Кременчук | Надзвичайне

1. Filon / 5 лютого 2020, 20:31 Цитувати
Шкода людину. А взагалі давно пора ввести кримінальну та інші відповідальність колекторів. Мені за чужі борги вже четвертий рік телефонують. І не можу ж нічого із ними зробити.
2. Ltava / 5 лютого 2020, 22:44 Цитувати
1.Filon
«Мені за чужі борги вже четвертий рік телефонують. І не можу ж нічого із ними зробити.»

Мене рік достають і спасаюся платними блокираторами номерів !!!!!!!!!! За кордоном багато років «мікрокредитори» по за законом а у нас під «кришами» :(((

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.