У Дніпропетровській області виявлений смертельно небезпечний хижак

У Дніпропетровській області виявлений смертельно небезпечний хижак

У Дніпропетровській області знову виявили шакалів. Це смертельно небезпечного хижака вдалося побачити під час щорічної таксації – спеціальної процедури з обліку диких тварин, повідомляє «Наше Місто» з посиланням на прес-службу Дніпропетровської облради.

Звичний ареал для цієї тварини – Індія, Близький Схід, Середня і Мала Азія. На території України шакал з'явився в кінці XX – початку XXI століть. В облраді стверджують, що шакала в регіоні зафіксували вперше. Хоча сайт «НМ» раніше неодноразово вже повідомляв про те, що на території області були помічені ці дикі тварини.

За результатами таксації мисливцям також було рекомендовано припинити відстрілювати зайців і кабанів, так як їх популяція в порівнянні з 2018 роком значно зменшилася.

Нагадаємо, що кілька років тому в Дніпропетровській області спалахнув скандал з чиновниками, які розважалися відстрілом лебедів. П'яних браконьєрів з убитими птахами в руках застали місцеві жителі. Серед браконьєрів був - голова ревізійної комісії обласного відділення товариства мисливців і рибалок.

19 лютого 2020, 16:08 | Полтавщина | Цікаве

1. Borch / 20 лютого 2020, 19:41 Цитувати
"спалахнув скандал з чиновниками, які розважалися відстрілом лебедів"
Якби після цього абзацу, був абзац про те яка доля чекала на тих чиновників, була б стаття на 10+. А так, вийшла якась незакінчена. Скандал назрівав, і бац, ні скандалу ні хепіенду. Хотілося б прочитати як їх покарали, чи вони досі працюють. Це було б чудовим завершенням. Або ж взагалі не писати про випадок з лебедями. Хоча, за лебедів це крута але не завершена задумка!

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.