Знайшли малюка із собакою, який заблукав у лісі

Знайшли малюка із собакою, який заблукав у лісі

Повідомлення про зникнення дворічного Іванка до Царичанського відділення поліції надійшло від батьків хлопчика 9 червня о 20:30. Спочатку батьки шукали маля самотужки. Не знайшовши, повідомили правоохоронні органи.

Як з’ясувалося згодом, дорослі разом з дитиною відпочивали біля дитячого табору «Лісова казка» (район Могилева і Лисківки), відволіклись та загубили сина. Сім’я мешкає в Кам’янському.

До пошуків зниклого залучили близько півсотні поліцейських та місцевих жителів з числа Могилівської самооборони. Вони прочісували ліс, обстежували береги річки, паралельно розіславши орієнтування про зникнення Іванка до прилеглих сіл. Десь близько 22:30 малого випадково побачили хлопці, які відпочивали на березі Орелі в районі Брідок, та одразу повідомили поліцію. Поява малюка в такий пізній час молодиків дуже здивувала. Із їхніх слів, дитина усе кликала маму, а поряд неї бігла його собака. Як тільки Іванко опинився в руках поліцейських, від втоми миттєво заснув. Хлопчик був без одягу, переляканий і знесилений, говорити взагалі не міг. До відділку взяли і вірну дворнягу, яка ні на крок не відходила від малого.

З’ясувалося, що дитина пройшла берегом близько п’яти кілометрів. Місцеві очевидці події стверджують, що берегова місцина заросла чагарниками і ходити там важко навіть дорослій людині. Вони припускають, що якби біля Іванка не було поряд собаки, то могло все бути гірше.

У цій історії собака стала героєм і підтвердила народну мудрість, що собака — справжній товариш людини.

Щодо батьків хлопчика поліцейські склали протокол за частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення . Їх чекає штраф.


Автор: Ігор Бабаєв
18 червня 2020, 13:34 | Царичанка | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.