За минулу добу вогнеборці ліквідували 8 пожеж на відкритій території

За минулу добу вогнеборці ліквідували 8 пожеж на відкритій території

Протягом 9 серпня  рятувальники з підрозділів Полтавського гарнізону ДСНС України та місцевої пожежної охорони ліквідували 8 пожеж на відкритій території.

Горіння зафіксовані у Козельщинському, Великобагачанському, Кременчуцькому, Диканському, Решетилівському та Машівському районах. Внаслідок займань було знищено  близько 9 га сухої рослинності.

Так, о 16:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на відкритій території в с. Кривуші Кременчуцького району. Вогнеборці, які прибули на виклик, встановили, що горить суха рослинність на площі 1,5 га. Пожежу було локалізовано о 17:10, а о 18:11 – ліквідовано. До гасіння залучалися 3 чоловіки особового складу 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини, працівники комунальної організації «Місцева пожежна охорона Піщанської сільської ради» та 2 одиниці техніки. Причина пожежі встановлюється.

Головне управління ДСНС України у Полтавській області звертається до громадян з приводу обережного поводження з вогнем! Не спалюйте сміття на городах та суху траву на відкритих територіях. Ці необдумані дії вкрай небезпечні, що приводять до виникнення пожеж у приватних житлових, господарських спорудах та на дачних садибах.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області
10 серпня 2020, 11:45 | Полтавщина | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.