Біля Лубен зіткнулися два мікроавтобуси – одна людина в лікарні

Біля Лубен зіткнулися два мікроавтобуси – одна людина в лікарні

Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 жовтня, близько 01 години, на 196 кілометрі автодороги «Київ-Харків-Довжанський», поблизу міста Лубни.

Попередньо відомо, що мікроавтобус «Opel Movano», під керуванням водія, 1980 року народження, зіткнувся з мікроавтобусом «Mercedes Sprinter», за кермом якого перебув водій, 1996 року народження.

У результаті зіткнення водій мікроавтобуса «Opel Movano» отримав тілесні ушкодження та був доставлений до місцевої лікарні для надання медичної допомоги.

За даним фактом внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

Поліцейські врятували собаку травмованого

Собака породи Сибірський хаскі знаходилася в мікроавтобусі «Opel Movano». 41-річний водій автомобіля (господар хаскі) отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Правоохоронці виявили налякану тварину неподалік місця події та забрали із собою до визначення особи, яка зможе її прихистити до одужання власника. І вже близько 14-ї поліцейські вийшли на контакт зі знайомим постраждалого, який взяв на себе відповідальність передати собаку до рук родичів господаря.

Як потім з’ясувалося, пес на прізвисько «Джой» – багаторазовий призер різних конкурсів та змагань.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини
8 жовтня 2021, 10:18 | Лубни | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.