«Стандарт» став призером Кубка Полтавщини

«Стандарт» став призером Кубка Полтавщини

14 жовтня в Полтаві, на стадіоні «Ворскла», в чудовий сонячний святковий день Покрови Пресвятої Богородиці й Українського Козацтва відбувся фінал Кубка Полтавщини з футболу.

Фінальний поєдинок проходив між командами «Стандарт» (Нові Санжари)  та «Клуб любителів футболу» (Полтава). На матч їхали глядачі з усієї Полтавської області та з-за її меж, адже фінал буває один раз у рік. Відрадно, що новосанжарців та фанів «Стандарту» було найбільше. На стадіоні панувала чудова атмосфера. Вихованці Новосанжарської ДЮСШ отримали можливість попрацювати бол-боями і відчути професійний рівень найкращого стадіону Полтавщини.

Також справжнім подарунком для любителів футболу став вихід на поле в складі «Стандарту» легенди українського футболу — Руслана Ротаня, який здобував трофеї для дніпропетровського «Дніпра» і збірної України.

Матч виявився дуже цікавим, динамічним, багатим на гольові моменти для «стандартів». Та, на жаль, новосанжарцям не вдавалося реалізувати їх. Натомість, фортуна цього дня була на боці полтавців. У одному з небагаточисленних моментів гравець «КЛФ» Олександр Чижов, скориставшись помилкою нашого голкіпера Дениса Євтушенка, відправив м’яч у ворота «Стандарту».

Не дивлячись на те, що новосанжарці не реалізували кілька стовідсоткових моментів, вони все ж дотиснули суперників, забили гол і зрівняли рахунок. Стадіон вибухнув — ГОООЛ, але головний арбітр Анатолій Абдула дав свисток, не зарахувавши влучну комбінацію Сергія Швея та Владислава Піскуна. Хоча новосанжарські футболісти взагалі не мали контакту з воротарем до пробиття м’яча.

У результаті, гол Чижова стає єдиним і вирішальним у кубковому фіналі.

Під час церемонії нагородження голова Асоціації футболу Полтавщини Валерій Головко побажав новосанжарцям у майбутньому здобути кубковий трофей та чемпіонство.

Від глядачів, фанів, дітей, гравців чемпіонату Новосанжарщини та Чемпіонату Новосанжарської ТГ серед ветеранів висловлюємо велику вдячність президенту «Стандарту» Сергію Тютюннику за вивід команди в лідери футболу Полтавщини.

До речі, у неділю «Стандарт» провів виїзний матч у Чутовому, перемігши 2:0 місцеву команду. Боротьба за медалі чемпіонату Полтавщини продовжується.
Наступна гра буде домашньою. «Стандарт» у суботу, 23 жовтня, о 15:00 прийматиме ФК «Лубни».


Автор: Віталій БАРАНОВИЧ, голова Федерації футболу Полтавщини
22 жовтня 2021, 18:06 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.