Андрій Гречаний переміг у благодійному забігу

Андрій Гречаний переміг у благодійному забігу

Змагання відбулися поряд із Кременчуком. Вони були організовані та проведені місцевою біговою спільнотою STEEL RUNNERS. Більше двохсот учасників змагалися на чотирьох дистанціях.

У складі команди бігунів, що захищала кольори Державної служби з надзвичайних ситуацій, біг і кобелячанин Андрій Гречаний. Він вийшов на дистанцію 10 кілометрів. І хоча зазвичай Андрій змагається і перемагає в забігах на меншу відстань, та цього разу він досяг успіху і на класичній стайерській дистанції.

Цього разу Андрій випробував свої здібності, як бігун на довгу дистанцію. Перший млинець виявився зовсім не глевким. Наш земляк впевнено виграв свій забіг, хоча конкурував із шістьма десятками суперників.

Андрій розповів:

— Звичайно, я задоволений результатом. Був новий виклик. Є нова перемога. Тим більше, мені приємно, що змагалися ми не в зовсім рівних умовах. Я, як і мої колеги та військовослужбовці, бігли у форменному одязі. Ото в чому в караул заступаю, в такому одязі і біг. Лише на ногах були не ботинки, а кросівки. А цивільні бігуни вийшли на старт у більш легкій амуніції. Звичайно ж, їм було бігти легше. Але все одно я прибіг до фінішу першим. Окрім того, дистанція проходила по пересіченій місцевості, це вам не доріжка стадіону. Тут і ями, і грязюка. Та нічого, витримав, усе вдалося.

Це вже останній у 2021‑му році крос, у якому взяв участь наш земляк. Попереду — нетривалий зимовий відпочинок і весняні старти вже у 2022‑му.





Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
10 грудня 2021, 11:29 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.