У Маячці запрацював стоматкабінет

У Маячці запрацював стоматкабінет

Повідомляє прес-служба Нехворощанської селищної ради.

За інформацією працівників селищної ради, близько десяти років у Маячківській амбулаторії не діяв стоматологічний кабінет. При цьому саме стоматологічне обладнання збереглося. Не дивлячись на те, що обладнання застаріло, його можна використовувати для лікування.

Через війну в Україні у Нехворощу приїхала сім’я харків’ян. Діана Лебець працювала в Харківській міській стоматологічній клініці. Зважаючи на те, що в громаду приїхав стоматолог, керівництво селищної ради запропонувало їй роботу за спеціальністю в Маячці. Діана Лебець погодилась працювати.

Маячківські медики відремонтували кабінет, а заступник голови громади Микола Завезьон допоміг докупити медичні матеріали. І хоч медичне устаткування морально застаріло, воно в робочому стані. Водій амбулаторії Василь Олешко встановив стоматологічне крісло.

Минулої п’ятниці в Діани Лебець був перший робочий день, за який вона прийняла 11 пацієнтів.

Наразі існують деякі невирішені питання з організацією роботи, тому прийом проходитиме за гнучким графіком. На нього потрібно записатися заздалегідь. Телефонувати можна в робочий час за номером: (095)855-24-36.

Також голова Нехворощанської селищної ради Віктор Дубович додав, що зараз обговорюється можливість відкриття стоматологічного кабінету в Нехворощі.

«Це тiльки початок вiдновлення медичної галузi, ми працюємо над тим, щоб у найкоротший термiн люди нашої громади в усіх селах змогли отримувати квалiфiковану медичну допомогу. У Соколовiй Балцi пiсля ремонту та доукомплектування обладнання також запрацює стоматкабiнет» — написав очільник ОТГ.


Автор: Ігор Бабаєв

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.